OKJ képzések, szakképesítések

Válaszd ki a Neked tetsző szakképzést, és érdeklődj az oldalon elhelyezett űrlapokon!

Budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ képzés

Miért a mi sulinkat válaszd? Mert...
  • Tantermeink korszerűen fel vannak szerelve, hogy a tanulóink kényelmesen legyen.
  • A korábban nálunk tanult tanulók közül több mint százan ismét beiratkoztak hozzánk második képzésre. A tavalyi évben közel 130 visszatérő tanulónk volt.
  • Az oktatás során a tanulóknak teljes körű ügyintézésben segít az iskola ügyfélszolgálata.
  • Az iskola könnyen megközelíthető.
  • KAMATMENTES részletfizetési lehetőséget biztosítunk képzéseink díjainak befizetésére!
  • A szakmai gyakorlat teljes költsége benne van a képzés árában, és a helyszínt az iskola biztosítja.
  • Munka és család mellett is könnyen elvégezheted a képzést (hétvégi időpontok).
  • A tankönyveket és a jegyzeteket ingyen biztosítjuk tanulóink számára.
A budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzés főbb adatai:
OKJ szám:34 811 01 Cukrász
35 811 02 Vendéglátó-üzletvezető
Oktatás helyszíne:1139 Budapest Frangepán utca 3. (2. emelet)
Vizsgák várható díja:59.000 Ft X 2
Oktatás kedvezményes díja:299.700 Ft
Részletfizetési lehetőségek:39.700 Ft előleg +
20.000 Ft X 13
Szakmai gyakorlat:Érdeklődj a részletekről!
Minden képzésünkre RÉSZLETFIZETÉSI lehetőséget biztosítunk! A részletekről érdeklődj a tanfolyamra való jelentkezéskor!
A budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzés ütemezése:
Időtartam:Indulás:Ütemezés:Tanfolyam ára:
14 + 2 hónap

2017.09.23.

Kéthetente 2 nap –
Szo., V.
(09:00 – 16:00)
299.700 Ft
14 + 2 hónap

2017.09.27.

Hetente 2 nap – hétfő, szerda
(17:00 – 20:30)
299.700 Ft
14 + 2 hónapTovábbi időpontokról érdeklődj az űrlapon!Érdeklődj a részletekről!299.700 Ft

Figyelem!


Ez nem iskolarendszerű és nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A képzés árát a táblázatban találod.


Budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ képzés érdekel? Tudj meg többet, érdeklődj most!

# Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire # Ha más helyett érdeklődsz, akkor az ő nevét add meg.
 

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Mikor válaszd a budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s képzést?
  • Ha szeretsz sütni, szívesen dolgoznál kávézóban vagy Cukrászdában, vagy akár saját cukrászdát nyitnál, a Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s képzést Neked találták ki.
  • Szívesen dolgoznál külföldön? A vendéglátóiparban folyamatosan szükség van a jól képzett szakemberekre, ráadásul Nyugat-Európában vagy az USA-ban a hazai bérek többszöröséért dolgozhatsz. Az iskola – igény szerint 2-4 000 Ft/nyelv plusz költségért – biztosítja a többnyelvű bizonyítványt, mely elengedhetetlen a külföldi munkavállaláshoz.
  • Nincs érettségid, de piacképes szakmát szeretnél? Az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzéshez csak alapfokú végzettség szükséges. Most két képzést kapsz egy áráért!
  • Érdekel a vendéglátóipar? Szeretnéd megédesíteni az emberek mindennapjait? Jelentkezz az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető budapesti képzésre, és szerezz olyan szakmát, mellyel szívesen elhelyezkednél.
  • Profi oktatóink segítségével a gyakorlatban is jól használható ismeretekre tehetsz szert. Tanulóinknak gyakorlati helyet is biztosítunk, melynek költsége benne van az árban.
  • Ha olyan intézményt keresel, ahol nincsenek rejtett költségek, jelentkezz még ma! A tankönyveket és jegyzeteket az iskola ingyen biztosítja, emellett tantárgyanként az első modulzáró vizsgát is ingyenesen leteheted.
Cukrász és Vendéglátó-üzletvezetőként a következőkre leszel képes:
  • saját munkádat megszervezni,
  • élelmiszer előállítás higiéniai alapkövetelményeinek betartásával korszerű táplálkozáshoz mindjobban igazodó cukrászterméket készíteni,
  • cukrász alapműveleteket végezni,
  • cukorkészítményeket előállítni,
  • bevonó anyagokat készíteni, felhasználni,
  • cukrász félkész- és késztermékeket és bevonóanyagot készíteni,
  • uzsonnasüteményeket készíteni,
  • kikészített süteményeket készíteni,
  • fagylaltokat készíteni,
  • bonbonokat készíteni,
  • alkalmi díszmunkákat a vendég kérésének megfelelően elkészíteni
  • vállalkozást alapítani és működtetni
  • üzleti tervet készíteni
  • gazdasági elemzéseket végezni
  • anyagi felelősséggel gazdálkodni
  • megszervezni, és irányítani a vendéglátó üzlet napi munkáját
  • piackutatást végezni, felmérni a vendégek igényeit, meghatározni az üzlet választékát
  • ellenőrizni a vendéglátó üzletben folyó tevékenységeket
  • szervezni és bonyolítani a vendéglátó üzlet házon belüli és házon kívüli rendezvényeit
  • betartani és betartatni az üzletek működésére vonatkozó jogszabályi előírásokat
  • reklámozni a vendéglátó üzletet és szolgáltatásait
  • vendégpanaszokat kezelni
  • biztosítani a vállalkozás internetes jelenlétét.
Az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető budapesti képzés moduljai:
  • 10045-12 Gazdálkodás
  • 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem
  • 10046-12 Szakmai idegen nyelv
  • 10043-12 Cukrászati termékkészítés
  • 11497-12 Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 Foglalkoztatás II.
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság
  • 11303-12 Üzleti gazdálkodás és marketing
  • 10055-12 Vendéglátó üzletvezetés

Budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ képzés érdekel? Tudj meg többet, érdeklődj most!

# Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire # Ha más helyett érdeklődsz, akkor az ő nevét add meg.
 

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:

Milyen vizsga vár rád az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzés elvégzése után?
  • 10045-12 Gazdálkodás – írásbeli
  • 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem – írásbeli
  • 10046-12 Szakmai idegen nyelv – szóbeli
  • 10043-12 Cukrászati termékkészítés – gyakorlati
  • 11497-12 Foglalkoztatás I. – írásbeli
  • 11499-12 Foglalkoztatás II. – írásbeli
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság – írásbeli
  • 11303-12 Üzleti gazdálkodás és marketing – írásbeli
  • 10055-12 Vendéglátó üzletvezetés – gyakorlati
I. Az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzés gyakorlati vizsgarésze:
Cukrász és Vendéglátó-üzletvezetőati termékkészítés – Kétféle napi készítmény (uzsonnasütemény vagy teasütemény és kikészített sütemény), egy féle különleges Cukrász és Vendéglátó-üzletvezetőati termék (adagolt fagylaltkészítmény vagy bonbon) és egy díszmunka (16 szeletes előzetesen betöltött tortára) készítése és tálalása, amelyet megelőzően munkatervet készít (a termékek elkészítését megelőzően, a vizsgaszervező által biztosított sablonba Cukrász és Vendéglátó-üzletvezetőati félkész és késztermékek technológiai lépéseinek a párhuzamos készítési sorrendbe rendezése). Az elkészített termék tálalását követően, egy a vizsgázó által kiválasztott termék idegen nyelvű technológiai bemutatása.
 
A vendéglátó üzlet napi munkájának szervezése – A vendéglátó üzlet napi munkájának megszervezésével kapcsolatos két szituációs feladat elvégzése. A szituációs feladatok lehetnek: megrendelés összeállítása, vendégpanaszok kezelése, dolgozók elszámoltatása, munkamegbeszélés tartása, leltározás, leltárértékelés, számlázás, számlaellenőrzés, élelmiszerbiztonsági, higiéniai, minőségügyi ellenőrzés, belső ellenőrzés, munkaidő-beosztás készítése, üzleti választék összeállítása, ügyviteli utasítás kiadása, rendezvény felvétele, rendezvényhez kapcsolódó forgatókönyv készítése, diszpozíciók készítése.
II. Az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzés írásbeli vizsgarésze:
Cukrászati gazdasági és élelmiszerbiztonsági követelmények – A cukrászati termeléshez kapcsolódó gazdasági és Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető üzemi árugazdálkodással kapcsolatos számítások (anyaghányad, veszteségszámítás, kalkuláció, leltározási feladatok). A cukrászati termékkészítéshez alkalmazott nyersanyagok jellemzői, élelmiszerbiztonsági követelményei és felhasználási lehetőségeik.
 
A vendéglátó üzleti tevékenységhez kapcsolódó gazdasági számítások és elemzések végzése –
Ár- és költségkalkulációk készítése, tápanyag- és energiaszámítás, készletgazdálkodás, létszám és bérgazdálkodás, költséggazdálkodás, az üzleti eredményt, jövedelmezőséget befolyásoló tényezők alakulásának figyelemmel kisérése és elemzése, javaslatok készítése az üzlet munkaerő-gazdálkodásával kapcsolatban és az üzleti eredmény felhasználására vonatkozóan.
Milyen lehetőségeid lesznek a budapesti OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzés elvégzése után?
Az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető budapesti képzés elvégzése után Fagylaltkészítő, Karamellcukrász, Lágyfagylaltos, Marcipánfigura készítő, Süteménykészítő, Tortakészítő, Bárvezető, Cukrászdavezető, Cukrászüzem vezető, Csárda üzletvezetője, Étterem üzletvezetője, Konyha-vezető (Séf), Munkahelyi étkezde, étterem vezetője, Népkonyha vezetője, Vendéglő üzletvezetője, Borozó üzletvezetője, Büfé-, bisztróvezető, Cukrászda-, fagylaltozó vezető, Eszpresszó-, kávézóvezető, Italboltvezető, Kávéház üzletvezetője, Söröző üzletvezetője, Teázó üzletvezetője munkakörben helyezkedhetsz el. A vendéglátóiparban folyamatosan szükség van a jól képzett Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető szakemberekre. Nem kell hónapokat töltened álláskereséssel, hiszen a Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető hiányszakmának számít Magyarországon. Biztos megélhetésre vágysz? Az OKJ-s Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető képzéssel elérheted!

Budapesti Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ képzés érdekel? Tudj meg többet, érdeklődj most!

# Az űrlap kitöltése nem kötelez semmire # Ha más helyett érdeklődsz, akkor az ő nevét add meg.
 

Teljes név (kötelező):
Telefonszám (kötelező):
+36
E-mail cím (kötelező):
További kérdés, megjegyzés:


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssby feather
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather
Megosztás